We think, you profit.

Waarom Brainwaved?

Wat is het verhaal?

Brainwaved

“Ontstaan uit nieuwsgierigheid”

Als student Marketing & Sales was ik benieuwd of de theorie die ik leerde tijdens mijn studie nog relevant was in het digitale tijdperk. Al snel kwam ik er achter dat veel anders werkte, en dat marketing ook voor elk bedrijf verschillend is. De doelen en de middelen kunnen enorm verschillen, waardoor creativiteit & data onmisbaar zijn. Tijdens de eindfase van mijn studie werd het tijd om de ideeën werkelijkheid te maken.
Meer over Brainwaved
Feb 2018
Tijdens onze bijbaan als marktonderzoekers sparren wij over het idee om samen een bedrijf op te richten dat ondernemers helpt met de digitale transitie. Op het moment dat wij door de Rozengracht lopen zien wij veel winkels waarbij wij al nadenken over Online Marketing campagnes die ze zou helpen om meer producten te verkopen, van bakker tot schoenenwinkel. Het idee is officieel geboren.
Aug 2018
Een half jaar later schrijven wij ons in en is Brainwaved een feit. We starten met een klein groepje klanten uit onze woonplaats (Hoorn). We schrijven vooral adviesrapporten hoe deze bedrijven hun doelen (meer klanten, sollicitanten of naamsbekendheid) kunnen behalen door gebruik van Online Marketing.
Jul 2020
Na bijna 2,5 jaar besluiten wij met elkaar dat de interesses niet meer op 1 lijn liggen. Waar de ene een droom heeft om te reizen voelt de ander dat het tijd is om een fulltime baan te zoeken. Ik besluit dat ik nog de potentie zie en verder ga met Brainwaved. Ik begin met het bouwen van mijn eigen team onder het mom, samen bereik je meer dan alleen. Dit heeft er voor gezorgd dat we zijn gaan nadenken over de invulling, en dit had grote veranderingen als gevolg. Geen adviesrapporten meer maar actief de bedrijven gaan helpen zowel strategisch als operationeel!
Nov 2021
Na het afronden van studies en cursussen was het tijd om Brainwaved te herpakken. Een duidelijke positionering met nog maar 3 specifieke diensten die zorgen voor focus en expertise. Dit zorgde ervoor dat wij in de eerste maand meteen 10 klanten wisten binnen te halen!
Jun 2022
Nadat de eigen marketing lang op een laag pitje stond was het dan eindelijk tijd voor een serieuze aanpak. Een duidelijke huisstijl, een nieuwe website en een nieuw bijpassend logo zorgen ervoor dat Brainwaved weer herboren is. Op dit moment werk ik ook niet meer alleen en ben ik blij met het team dat ik heb verzameld. Mocht je nou deze hele tijdlijn gelezen hebben en nog steeds vragen hebben, plan dan gerust een brainstorm met mij in en dan beantwoord ik al je vragen!