We think, you profit.

Online Marketing

De meeste mensen gebruiken een laptop en smartphone (95%). Veel mensen gebruiken ook Social Media, e-mail en Google (90%). Waarom gebruiken dan nog niet alle bedrijven deze kanalen om hun doelgroep te bereiken?

Onze diensten:

Growth Hacking
Growth Hacking, wordt alle potentie benut?
Growth Hacking is een mindset en werkwijze waarbij er zo efficiënt en schaalbaar mogelijk groei wordt gerealiseerd via experimenten, technologie en gedragspsychologie. Het kan ingezet worden op verschillende onderdelen van het bedrijf, wat het interessant maakt voor elke onderneming.
Recruitment Marketing
Recruitment Marketing, wil jij meer sollicitanten?
Recruitment Marketing is een methode die gebruikt wordt om het werkgeversmerk onder de aandacht van kandidaten te brengen. Dit zorgt voor bekendheid en zichtbaarheid rond uw bedrijfscultuur maar is vooral de manier om toptalent aan te trekken!
Content Marketing
Content Marketing, tijd om herkend te worden?
Content Marketing is een marketingstrategie die wordt gebruikt om een ​​publiek aan te trekken, te betrekken en vast te houden door relevante artikelen, video's, podcasts en andere media te maken en te delen. Deze aanpak zorgt voor expertise, bevordert de naamsbekendheid en houdt uw bedrijf in de gedachten van de doelgroep.
A smarter way to win online

The Brainwaved Methods

Je moet in staat zijn te denken als jouw doelgroep

Hieronder hebben wij onze meest voorkomende diensten beschreven. Natuurlijk kunnen wij ook andere specifieke marketing gerelateerde opdrachten vervullen, maar onze focus ligt op:

Growth Hacking

Growth Hacking is een mindset en werkwijze waarbij er zo efficiënt en schaalbaar mogelijk groei wordt gerealiseerd via experimenten, technologie en gedragspsychologie. Wat kan er bij jullie beter?

Recruitment Marketing

De ideale werknemer of klant aantrekken? Met onze recruitment marketing zorgen wij dat jullie bedrijf snel leads ontvangt om te groeien. Hebben jullie vacatures die vervuld moeten worden?

Content Marketing

Wil je de aandacht van jouw doelgroep winnen? Door een inspirerende, originele en krachtige contentstrategie wekken wij interesse op bij jouw doelgroep. Kunnen jullie meer doen op het gebied van online marketing?

Waarom Online Marketing?

80%
Van de bedrijven zijn slecht of niet online vindbaar.
Resultaat? De concurrent die online aanwezig is wordt wel gevonden.
4.7miljard
Social Media gebruikers wereldwijd.
Ook jouw doelgroep is online te vinden!